Το Athens Heart Institute (AHI) είναι ο νέος ηγέτης στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων της καρδιάς και των μεγάλων αγγείων στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο ΑΗΙ προσφέρουμε την πιο σύγχρονη και άρτια προσέγγιση στα καρδιαγγειακά νοσήματα: την Ομάδα Καρδιάς (Heart Team).  Η ομάδα μας αποτελείται από Καρδιοχειρουργούς, Καρδιολόγους, Αναισθησιολόγους, Εντατικολόγους και ειδικά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες. Αυτό αποτελεί την πιο μοντέρνα εξέλιξη στην αντιμετώπιση ασθενών με πολύπλοκες ασθένειες της καρδιάς και της αορτής. Μάλιστα, η Ομάδα Καρδιάς είναι τόσο σημαντική που η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας και η Ευρωπαϊκή Ένωση Καρδιοχειρουργών την ενέταξαν στις άκρως απαραίτητες προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη έκβαση των ασθενών με παθήσεις των στεφανιαίων αγγείων και των βαλβίδων της καρδιάς.

Στο Athens Heart Institute ακολουθούμε δύο αξιώματα: “Ο ασθενής έρχεται πάντα πρώτος” και “Αφοσίωση στην τελειότητα”. Και τα δύο αυτά καταδεικνύουν τη μεγάλη σημασία που όλα τα μέλη της ομάδας μας βάζουν στο να καταστήσουν τον ασθενή το επίκεντρο της φροντίδας μας, με μοναδικό σκοπό να παρέχουν εξαιρετική θεραπεία με τέλεια αποτελέσματα. Με αυτό στο νου μας, σας ζητούμε να εμπιστευτείτε την υγεία σας στα χέρια μας.

Γνωρίστε μας καλύτερα διαβάζοντας το καλωσόρισμά μας εδώ.

< PREVIOUS 1 2 3 NEXT >

Our story

Newsletter

Sign up to receive news from AHI.

Latest News

Σύγχρονα επιτεύγματα στη χειρουργική καρδιάς και αορτής

Apr 10/04/2014

Η χειρουργική της καρδιάς και των μεγάλων αγγείων έχει εξελιχθεί τρομακτικά σήμερα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας καθιστά τη χειρουργική ομάδα το επίκεντρο της θεραπευτικής διαδικασίας. Η μοντέρνα Καρδιοχειρουργική …

Working Together

Doctor or Student?

Become a member of the AHI community

Λεωφόρος Κηφισίας 58 & Δελφών
1ος όροφος
Αθήνα 15125, Ελλάδα
Tηλ: 210 6862638
Κινητό: 6977265754
eMail: info@atheart.org